Ново плащане Варна Нет ООД

В касите на Фаст Пей може да се заплащат задължения към  Варна Нет ООД                                     Интернет за град Варна. Трябва да предоставите абонатен номер. За всяко плащане получавате фискален бон.

Нови Каси – Суворово, Добрич, Коларово, Разград

Каса в град Суворово – ул.“Острата чешма“ №2 Каса в град Добрич – ул. “Дунав” 13 Каса в село Коларово – ул. Пирин 7 Каса в град Разград – ул.”Странджа” 4

Ново плащане Нетуъркс България ЕООД

В касите на Фаст Пей може да се заплащат ззадължения към НЕТУОРКС БЪЛГАРИЯ ЕООД. Интернет и цифрова ТВ за области София , Варна, ДДобрич, В.Търново, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, ССилистра,Търговище, Шумен. Трябва да предоставите абонатен номер. За всяко плащане получавате фискален бон.

Ново плашане Нова Тех ЕООД

В касите на Фаст Пей може да се заплащат ззадължения към НАВА ТЕХ ЕООД. Това е интернет доставчик за района на жк Дружба 2 и и жк Дружба 1 в гр. София Трябва да предоставите абонатен номер. За всяко плащане получавате фискален бон.

Ново плащане Нет Плюс

В касите на Фаст Пей може да се заплащат ззадължения към НЕТ ПЛЮС. Това е интернет доставчик за района на гр. Самоков. Трябва да предоставите абонатен номер. За всяко плащане получавате фискален бон.

ВиК Пловдив

Можете да заплащате дължими суми към ВиК Пловдив във всички каси на Фаст Пей, за всяко плащане получавате фискален бон.

Местни данъци и такси

Можете да заплатите задължения за местни данъци и такси за следните общини: София, Варна, Самоков, Горна Оряховица, Дупница, Елин Пелин, Костинброд, Несебър, Русе, Смолян, Шумен,Априлци, Белоградчик, Белослав, Благоевград, Божурище, Гулянци, Поморие, Созопол, Суворово,Лясковец, Левски.

МСАТ Кейбъл

От днес 05/02/2019 може да се заплащат задължения към МСАТ Кейбъл в касите на Фаст Пей. За да извърши плащане трябва да предостави абонатен номер, и се заплаща цялата дължима сума. За всяко плащане ще получите фискален бон.