LeuPay Wallet

LeuPay Wallet е безплатното смартфон приложение, което замества портфейла ти!

С LeuPay Wallet получаваш собствена виртуална сметка, възможност за плащане чрез смартфон с едно докосване на POS терминал, виртуална MasterCard карта и безконтактна Visa карта. Събрахме в едно удобно приложение всичко, от което имаш нужда, за да плащаш по най-лесния за теб начин! LeuPay Wallet няма месечни такси за обслужване, няма такси при плащане на POS или онлайн и позволява мигновено и безплатно изпращане на пари до други потребители на LeuPay Wallet. Приложението е защитено с индивидуален код за достъп, а за по-голяма сигурност можеш да заключваш и отключваш своите карти за трансакции в реално време.

А с FastPay, LeuPay Wallet е още по-близо до теб!

В нашите локации можеш да:

  • Получиш своята безплатна LeuPay Wallet Visa карта.

Наш служител ще ти я предостави напълно безплатно. Картата може да бъде свързана както с вече съществуващ профил, който няма карта, така и по време на регистрацията ти в LeuPay Wallet приложението.

  • Захраниш верифицирания си профил на наша каса в брой до 8000 лв.

За да захраниш LeuPay Wallet сметка, трябва само да кажеш на FastPay служителя ни името и телефонния номер, с който е регистриран и верифициран профилът. Таксата за захранване на сметка, зависи от сумата, която внасяш и започва от едва 0,50лв.! Парите ще са видими в приложението ти до броени минути и ще можеш да плащаш безконтактно със своя смартфон или LeuPay Wallet Visa карта!