От 01.10 2022 г. можете да си осигурите безгрижно пътуване, като закупите VOZZi пакет от всяка каса на FastPay. Пакетите не са свързани с конкретен автомобил, а с вас – без значение дали шофирате или се возите. Услугата се предлага през мобилното приложение на VOZZi, свързващо доставчици на пътна помощ с потребителите, които имат нужда от нея. Работи както на територията на България, така и на цяла Европа, включително и азиатската част на Турция, на родния език на клиента.

Как да активирате вашия VOZZi пакет? След като закупите избрания от вас пакет, сканирайте QR кода от касовия бон, инсталирайте приложението и се регистрирайте. Активацията е 72 часа след регистрация. QR кодът e за еднократна инсталация, не се преиздава при повреда или загуба. Всеки закупен пакет VOZZi е с валидност 12 месеца от датата на касовия бон, съдържащ съответния QR код.

Подробна информацията за пакетите, които предлагаме и услугите, включени в тях, можете да намерите в мобилното приложение VOZZi, както и на уебсайта на VOZZi