Билети за Събития – За най-запомнящите Се Моменти

 • С FastPay събитията стават още по-вълнуващи. Купете билети за концерти, спортни събития, театрални представления и други културни мероприятия- бързо и лесно. Насладете се на най-новите събития с два клика.
 • С FastPay всяко пътуване, събитие и подарък стават по-удобни и приятни. Изживейте моментите като се доверите на нашата интегрирана платформа за бързи и лесни трансакции.
 • С FastPay, събитията стават още по-вълнуващи. Купете билети за концерти, спортни събития, театрални представления и други културни събития бързо и лесно. Насладете се на вълнението на най-новите събития с минимален труд.
 • Подарете специален момент с ваучери от FastPay. Изберете подходящия за вас ваучер и дарете на близките си уникално изживяване – от романтична вечеря до релаксиращ масаж. Лесното и бързо плащане превръща вашия подарък в нещо незабравимо.
Билети, ваучери и винетки
Винетни стикери Винетни стикери
Билети за събития Билети за събития
Ваучери Ваучери

Още услуги

Битови сметки Битови сметки
Завършете плащането на битови сметки без допълнителни такси и комисионни.
Местни данъци и такси Местни данъци и такси
Запалащане на дължими данъци и такси бързо и лесно само с предоставяне на ЕГН или ЕИК на фирма.
Хазартни оператори Хазартни оператори
С FastPay имате възможността за депозиране и теглене към ваши любими хазартни оператори.
Билети, ваучери и винетки Билети, ваучери и винетки
Купувайте бързо и лесно
Вноски по кредити Вноски по кредити
Плащане само с предоставяне на номер на договора или ЕГН.
Клиентска карта Клиентска карта
FastPay Ви предлага безплатна регистрация. Необходимо е само предоставяне на абонатен номер.
Стани наш представител
 • Стани наш представител
  Ние от FastPay ви предлагаме вълнуваща възможност – станете наш представител и влезте в света на гарантираната печалба и удовлетворителните възможности за бизнес.
 • Лесен старт с минимални изисквания
  Всичко, което ви е необходимо, за да станете представител на FastPay е компютър, интернет връзка и POS принтер. Тези минимални изисквания ви позволяват да започнете бизнеса си бързо и без тежки инвестиции. Нашата интегрирана платформа и лесна настройка ви дават възможността да стартирате своя бизнес с лекота.
 • Гаранция за печалба – Вашият успех е наш приоритет
  Като представител на FastPay вие се възползвате от гарантирана печалба. Нашата подкрепа и обучение ви осигуряват не само стабилност, но и възможност за непрекъснат растеж и успех в бизнеса. Вашият успех е наш Вашият успех е наш приоритет, и ние ви предоставяме всичко необходимо, за да постигнете и поддържате успешен бизнес.
 • Направете заявка тук – Вашият път към успеха започва сега
  Не губете време - направете заявка сега и се присъединете към нашата успешна общност. Въведете себе си в света на гарантираната печалба и възможностите за бърз и стабилен бизнес. Вашата предприемачна история с FastPay започва тук!
Станете представител

Локации