Вашата Пътека към Удобство и Ефективност с FastPay

 • С FastPay клиентската карта е ключът към света на лесните и бързи финансови трансакции. Предлагаме ви нещо повече от просто карта – предоставяме ви удобство, сигурност и едно интуитивно преживяване.
 • Регистрирайте се във FastPay безплатно. Само с предоставяне на Вашия абонатен номер за всяка услуга, Вие получавате персонален и уникален клиентски номер.
 • Клиентският Ви номер служи като Ваш индивидуален идентификатор във всяка наша каса, гарантиращ че вашите трансакции с FastPay са напълно сигурни и под контрола Ви.
 • С FastPay клиентският номер не е просто цифра. Той е вашият паспорт до бързо и лесно плащане на сметки, теглене на пари, купуване на стоки и услуги, както и достъп до множество други функционалности.
Клиентска карта

Още услуги

Битови сметки Битови сметки
Завършете плащането на битови сметки без допълнителни такси и комисионни.
Местни данъци и такси Местни данъци и такси
Запалащане на дължими данъци и такси бързо и лесно само с предоставяне на ЕГН или ЕИК на фирма.
Хазартни оператори Хазартни оператори
С FastPay имате възможността за депозиране и теглене към ваши любими хазартни оператори.
Билети, ваучери и винетки Билети, ваучери и винетки
Купувайте бързо и лесно
Вноски по кредити Вноски по кредити
Плащане само с предоставяне на номер на договора или ЕГН.
Клиентска карта Клиентска карта
FastPay Ви предлага безплатна регистрация. Необходимо е само предоставяне на абонатен номер.
Стани наш представител
 • Стани наш представител
  Ние от FastPay ви предлагаме вълнуваща възможност – станете наш представител и влезте в света на гарантираната печалба и удовлетворителните възможности за бизнес.
 • Лесен старт с минимални изисквания
  Всичко, което ви е необходимо, за да станете представител на FastPay е компютър, интернет връзка и POS принтер. Тези минимални изисквания ви позволяват да започнете бизнеса си бързо и без тежки инвестиции. Нашата интегрирана платформа и лесна настройка ви дават възможността да стартирате своя бизнес с лекота.
 • Гаранция за печалба – Вашият успех е наш приоритет
  Като представител на FastPay вие се възползвате от гарантирана печалба. Нашата подкрепа и обучение ви осигуряват не само стабилност, но и възможност за непрекъснат растеж и успех в бизнеса. Вашият успех е наш Вашият успех е наш приоритет, и ние ви предоставяме всичко необходимо, за да постигнете и поддържате успешен бизнес.
 • Направете заявка тук – Вашият път към успеха започва сега
  Не губете време - направете заявка сега и се присъединете към нашата успешна общност. Въведете себе си в света на гарантираната печалба и възможностите за бърз и стабилен бизнес. Вашата предприемачна история с FastPay започва тук!
Станете представител

Локации